Dagelijkse stress houdt je in de klem

Door al je dagelijkse beslommeringen, de wekelijkse zorgen om je familie en de maandelijkse geldzorgen ben je volledig gefocust op het oplossen van de problemen die nu spelen.

Je dagelijkse stress zorgt er voor dat je hersenen anders gaan functioneren. Hierom is het zo ontzettend belangrijk dat je af en toe even afstand kunt nemen. Even kunt zien waar je staat op het pad naar je ideale leven. Lees verder Dagelijkse stress houdt je in de klem

Geen angst! Stop met wat je nu doet.

Op de weg naar het realiseren van je ideale leven, op de weg naar succes, naar het behalen van je doelen, laten we onszelf tegenhouden. We laten onszelf tegenhouden door angst.

Angst voor het onbekende

En als die angst groter is dan onze inspiratie, dan onze motivatie, dan blijven we liever doen wat we nu doen. En dan krijgen we wat we nu krijgen. Lees verder Geen angst! Stop met wat je nu doet.

Geniet van wat je doet!

Heb je ooit een dag gehad dat alles vanzelf leek te gaan? Dat niets moeite koste en dat iedereen met je meewerkte?

Waarschijnlijk wel. En waarschijnlijk deed je die dag precies dat waar je in geloofd, waar je passie ligt. Als je dat doet waar je hart ligt, dan merken andere mensen dat aan je. Je zult andere mensen raken. En zij zullen je willen steunen in wat je doet. Vandaar mijn vraag van vandaag: Lees verder Geniet van wat je doet!

Waarom Persoonlijke Ontwikkeling het belangrijkste is in je leven

We gaan allemaal naar school. Sommigen van ons wat langer dan anderen. Als we jong zijn doen we het omdat het normaal is, en als we wat ouder zijn doen we het omdat ons gezegd is dat je met een diploma een betere baan kunt krijgen. Door continu nieuwe vaardigheden te leren, blijven we op niveau.

Maar vaardigheden zeggen niet zo veel. Het verschil in de wereld wordt gemaakt op karakter en op mindset. Lees verder Waarom Persoonlijke Ontwikkeling het belangrijkste is in je leven

Raise your standards!

Een goed voornemen is soms moeilijk vol te houden. Sterker nog, de meeste nieuwjaars goede voornemens zijn rond 15 januari al weer vergeten. Het stellen van een doel is makkelijk, maar de motivatie vinden om dat doel te behalen is afhankelijk van welk gevoel je er bij hebt.

Doelen zijn intellectuele concepten. Je ‘bedenkt’ een doel. Maar je drijfveren zitten op het emotionele vlak. Alle belangrijke keuzes in je leven maak je op gevoel, vanuit het limbisch systeem in je brein. Hoe kun je nu zorgen dat je je doel wel gaat halen? Door je doel te stellen vanuit dit limbisch systeem, vanuit je emotie. Lees verder Raise your standards!